L&D interim

“We willen meer persoonlijk leiderschap in onze organisatie. Hoe doen we dat?”

Ik help organisaties om de puzzel over leiderschap te leggen. Bijvoorbeeld: hoe werk je in en met een zelfverantwoordelijk team? Ik ontwikkel programma’s voor nieuwe en doorgroeiende leidinggevenden en begeleid trajecten voor (management)teams die samen verder willen groeien.

 • Ontwerp leiderschapstraject voor Agentschap Telecom

 • Begeleiding MD-traject bij RNTC

 • Ontwikkeling leerlijn Persoonlijk leiderschap voor Avans+

“We zijn best tevreden over onze interne academie, maar past dat nog wel in deze tijd van 70:20:10?”

De interne academie 2.0. Ik adviseer over een nieuwe opzet, aanpak of inhoud van je toekomstbestendige academie en zorg dat die succesvol van de grond komt. Met ruimte voor  werkplekleren, informeel leren en leren van elkaar. En met gebruik van de online tools die bij jouw organisatie passen.

 • Professionalisering Calibris Academie

 • Opzet RNW Academie

 • Inspiratiedag ROC Academie

“Wij willen een lerende organisatie zijn, wendbaar en innovatief. Hoe zorgen we dat dat echt gebeurt en dat het niet blijft bij mooie voornemens?”

Ik help je om leren, ontwikkelen, innoveren een logisch onderdeel te laten zijn van het werk. Met praktische oplossingen en nieuwe inzichten. Zodat professionals en teams het allerbeste uit zichzelf kunnen halen. En de organisatie als geheel wendbaarder wordt.

 • Programma Op weg naar een lerende organisatie bij RNW Media

 • Ontwikkeling Strategische leeragenda voor Agentschap Telecom

 • Begeleiding Leren van elkaar bij Regardz

“Hoe zouden we opleidingen voor externe professionals kunnen organiseren?”

Hoe zet je goed en winstgevend contractonderwijs op voor professionals, volwassenen met werkervaring? Ik zorg voor een onderbouwd businessplan en een organisatieplan. Ik help bij het inrichten van een passend curriculum, didactiek en niet te vergeten marketing. En ik begeleid docenten en trainers bij het  ontwikkelen van aansprekend onderwijs voor de nieuwe doelgroep.

 • Programmamanagement contractonderwijs bij Hogeschool Utrecht

 • Advies en projectbegeleiding bij Aeres Training Centre

 • Onderzoek, voorbereiden en opstarten van het CultuurCollege

Op deze pagina vind je voorbeelden van vragen waar ik met opdrachtgevers aan werk.

Als interimmer loop ik graag een poosje op met een organisatie. Zodat ik het DNA leer kennen en tegelijk een frisse blik houd. 

Elke vraag is anders, dus neem vooral contact op over jouw L&D vraagstuk.

 

Contact

Tineke is een resultaat- maar ook mensgerichte manager. Analytisch, volhardend, precies maar ook met gevoel voor humor. Waardering vanuit directie en team voor de wijze waarop ze werk heeft gemaakt van strategische oriëntatie èn praktische bedrijfsvoering.

Hans de Clercq, Directeur Instituut voor Media

Tineke heeft van scratch af aan het CultuurCollege opgezet. Ze heeft zich in korte tijd ingewerkt en de klus voor elkaar gebokst: van nonprofit naar profit stevig neergezet. Binnen de afgesproken tijd en financiële kaders met heldere resultaten.

Connie Verberne, Directeur/bestuurder Cultuurmij Oost

Herkenbaar, een van de bovenstaande vragen, of gaat het bij jullie om heel andere dingen? Ik ben benieuwd naar de L&D vraagstukken in jouw organisatie. Even bellen of mailen voor een kennismakingsgesprek?

 

Ja, ik wil wel kennismaken!