Ontwikkelpost en gratis tips

Op deze pagina vind je gratis tips en downloads. Bovendien vind je hier alle voorgaande afleveringen van de Ontwikkelpost, de maandelijkse update van Het Leerbedrijf en Een leven lang ontwikkelen. Nooit meer een aflevering missen? Abonneer je meteen!

Ontwikkelpost downloaden

Schrijf je in voor Ontwikkelpost

Poster belemmerende gedachten

Welke (onbewuste) overtuigingen vormen een obstakel voor je professionele ontwikkeling? En hoe ruim je ze op? Vul je naam en emailadres in en ontvang de poster in PDF. Als bonus krijg je elke maand Ontwikkelpost: tips en inspiratie voor professionele ontwikkeling.

Download die poster

Veranderen in de werkwereld

Hoe ziet ons werk eruit over pakweg 20 jaar? Wat komt er op ons af, welke nieuwe skills worden van ons gevraagd? Daarover gaat dit e-boek. Je vindt artikelen, grafiekjes, links naar rapporten, filmpjes en blogs. Informatie, stof tot nadenken en een aanzet om je verder te verdiepen in de veranderende wereld van het werk.

Vul je naam en e-mailadres in en je krijgt de link naar het e-boek in je mailbox. Als bonus ontvang je iedere maand Ontwikkelpost: tips en inspiratie voor professionele ontwikkeling.

Bestel het gratis e-boek

Een leven lang ontwikkelen

Het deelplatform Een leven lang ontwikkelen begint aardig gevuld te raken.

Voor wie het nog niet kent: op dit platform delen we nieuws, praktijkverhalen, tips en downloads rond ‘een leven lang leren en ontwikkelen’. Alles wat gebeurt om een leven lang ontwikkelen te stimuleren is wat ons betreft goed nieuws. Dat delen we graag.

‘We’, dat wil tot nu toe zeggen ‘wij van Het Leerbedrijf’. Maar er is ook plek (graag zelfs) voor jouw input. Ben je ge├»nteresseerd in professionele ontwikkeling, heb je nieuws, verhalen of tips te delen en wil je op (on)regelmatige basis bijdragen? Laat het weten!

Ja, ik wil contact

Container memory

In organisaties kom je veel containerbegrippen tegen. Van die termen waar iedereen zijn of haar eigen inhoud bij verzint. Ik schreef er dit blog over: Heleen van Royen en het containerbegrip en kreeg toen zin om er een spelletje bij te verzinnen. Daarom speciaal bij Het Leerbedrijf: het eerste echte enige container memory!

Hoe zit het met de containerbegrippen in jouw organisatie? Lekker bezig met kantelen van de leercultuur, of wil het nog niet zo vlotten met het eigenaarschap? Speel een potje container memory en je bent weer helemaal bij de les.

Het Leerbedrijf is een klein bedrijf met een groot netwerk: een groeiend gezelschap van zelfstandig professionals, die allemaal hun eigen specialisme hebben rond leren en ontwikkelen. De focus ligt op organisaties en branches waarin veel ervaren professionals werken. Wij geloven in de ontwikkelkracht van mensen in iedere loopbaanfase. Alleen als alle groepen medewerkers ‘aan staan’ kan een verandering of innovatie vleugels krijgen.
Meer weten? We komen graag een keer op de koffie. Vul het formulier in en we nemen snel contact op.

Ja, ik wil contact